Hortus Habitat: creatief, sociaal bedrijf voor een duurzame en groene werkomgeving

Stel dat je uitvalt in de samenleving en niet mee kunt doen. Als alles te moeilijk is en hulp niet aansluit. Je voelt je machteloos, niet gehoord en gezien. Je voelt je verloren en je situatie lijkt uitzichtloos. Hortus Habitat biedt juist deze mensen een duurzame werkomgeving. Ze kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken. Wij geven hen graag de kans hun talenten te ontdekken en ontplooien. Te werken aan hun zelfredzaamheid en andere basale vaardigheden te ontwikkelen.

Bovendien ziet Hortus Habitat dat we nu een transitie moeten maken naar een circulaire economie met biobased toepassingen. Er is geen tijd te verliezen. Daarom kiest Hortus Habitat voor het hergebruik van grondstoffen en het ontwikkelen van duurzame producten.

Hortus Habitat maakt toegepaste, praktische kunstobjecten. Klanten betalen een marktconforme prijs voor eerlijke producten. Jonge designers en kunstenaars zorgen voor bijzondere ontwerpen die talentvolle mensen met passie en doorzettingsvermogen produceren in ons Hortus Innovatielab. Daarbij hanteren we altijd onze schijf van 5: esthetisch, duurzaam, praktisch, sociaal en akoestisch.

 Wil jouw bedrijf investeren in een inspirerende en groene werkomgeving én daarmee in een duurzame samenleving in meerdere opzichten versterken? Ontdek dan de producten van Hortus Habitat. Allemaal esthetische en praktische toepassingen waar groen in, op of tussen kan, die bovendien een akoestische (geluiddempende) werking hebben. Het geheel aan groen maakt het interieur binnen jouw bedrijf compleet én zorgt ervoor dat jouw medewerkers en klanten zich echt thuis voelen. We nodigen je graag uit samen de mogelijkheden voor jouw bedrijf in kaart te brengen.