Hortus Original: Sociaal – Duurzaam – Esthetisch – Akoestisch – Praktisch

Hortus Habitat maakt werk van een duurzame en groene werkomgeving. Klanten betalen een marktconforme prijs voor eerlijke producten. Jonge designers en kunstenaars zorgen voor bijzondere ontwerpen die talentvolle mensen met passie en doorzettingsvermogen produceren in ons Hortus Innovatielab. Daarbij hanteren we altijd onze schijf van 5: esthetisch, duurzaam, praktisch, sociaal en akoestisch.

We zoeken naar creaties die nét even wat extra’s bieden. Met als doel een prettige werkomgeving te creëren hebben veel van onze producten een akoestische werking.

Mooie, duurzame design eye-catchers die bijdragen aan een fijne, inspirerende werkplek, zowel esthetisch als praktisch gezien!

O.L.A.V. – Ook leuk als vaas

Ook leuk als vaas‘. De eerste echte Hortus Original. Een unieke lampenkap van karton die je zelf in elkaar kunt zetten en mee kan knutselen. Ook in grotere oplages te personaliseren door ons, zoals op de foto.

Klik hier voor een impressie.

STALEN O.L.A.V.

De volledig stalen vaas geïnspireerd  op de O.L.A.V.-lamp. 
Verkrijgbaar in 120, 90 en 40 cm en in verschillende kleuren. Perfect te combineren met onze eigen Hortus Akoestische bladeren. 

Klik hier voor een impressie.

Siku – Roomdivider

De SIKU roomdivider is geïnspireerd op een Peruaanse Panfluit. Holle bamboestengels van hoog naar laag. Wij vergroten de panfluit wat uit, maken er een binnenpot in en bedekken de kokers met geluiddempend textiel. Mooie planten erin en u kunt vervolgens de Siku naar wens plaatsen.

Klik hier voor een impressie.

Akoestische kunstbladeren collectie

Een diverse lijn kunstplanten/bladeren afgewerkt met Flocken. Hierdoor krijgt het product een geluidsdempende werking. Zowel voor afwerking/invulling van onze vazen maar ook losse objecten, tot 3 meter hoogte!

Klik hier voor een impressie.