Akoestische Kunstbladeren Collectie. by Hortus Habitat

Dé Hortus Original! Voor als je een keer écht iets anders wil voor je inrichting! De kunstbladeren van Hortus Habitat vallen op en zijn bovendien te personaliseren. Wil je bijvoorbeeld de kleuren van het bedrijfslogo terug laten komen? Of zelfs materialen gebruiken waar je bedrijf om bekend staat behoort tot de mogelijkheden. 

Als tegenhanger van het groen wat we kennen; fris, origineel en verrassend! 

De kunstbladeren van Hortus Habitat zijn er in allerlei soorten, maten, materialen en toepassingen. Waar we actief bezig zijn met de grondstoffen die we gebruiken. En de functionaliteit van het product. 

Uniek en praktisch

De akoestische kunstbladeren zijn er in verschillende soorten en maten. In te zetten als bijvoorbeeld een afscheidingswand. Maar andere vormen zijn heel mooi te verwerken in een vaas. Als alternatief voor het ‘standaard’ groen.

 

Akoestiek 

De materialen waarvan de bladeren worden gemaakt hebben een geluiddempende werking. De bladeren dragen bij aan de akoestiek. Naast dat ze de ruimte verfraaien, is er ook een praktisch aspect. 

 

 

Bio-Based en gerecycled materiaal

Bij het maken van de bladeren maken we zoveel mogelijk gebruik van bio-based materialen. Bijdragen aan een circulaire economie en een goed milieu zijn belangrijke thema’s voor Hortus Habitat.

De vormen van de bladeren worden uitgewerkt in ons Hortus Lab. Maatwerk is mogelijk. Waarbij het niet ophoudt bij het kiezen van een kleur. We kunnen ook samen kijken naar de gewenst vorm, toepassing en materialen.